2020. november 26. csütörtökVirág
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Ebben a denveri étteremben azt is kiszámlázzák, ha hülye kérdéseket teszel föl

2020. január 23. 13:44, utolsó frissítés: 13:44

Valószínűleg elegük lett a klienseik hülye kérdéseiből az egyik denveri étterem alkalmazottainak, ahol nemrégiben bevezették azt a szabályt, hogy a „hülye kérdésekért” kiszámláznak még 38 centet (kb. 1.60 lejt) a vendégeknek pluszba.


Az ezt bizonyító számlát az egyik kliens töltötte fel az internetre, aki a Toms' Dinner nevű étteremben kajált, és feltehetően kérdezhetett is valami együgyű dolgot, mert a reggelije mellé az is kiszámlázták neki.

Forrás: Today.comForrás: Today.com


Bármennyire is furcsának tűnik, ehhez minden joga megvan az éttermeknek az USA-ban, amennyiben az étlapon feltüntetik, hogy „pénzbüntetés jár” az ilyen kérdésekért, márpedig a Toms' Dinner-nél ezt feltüntetik, igaz csak az apró betűs résznél.

Az étterem tulajdonosa az egyik amerikai lap megkeresésére elmondta, eléggé ritkán fordul elő, hogy valaki tényleg feltegyen egy olyan ostoba kérdést, ami miatt feltüntetik neki a 38 centes bírságot.

„Az a gyakoribb, hogy az emberek elolvassák az apró betűs részt, és szándékosan tesznek fel hülye kérdéseket. Múltkor például azt kérdezte az egyik vendég, hogy található-e víz a jégben”- nyilatkozta az étterem tulajdonosa. (Today/hírszerk.)

Nyitókép: Toms' Dinner/Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS