2020. szeptember 27. vasárnapAdalbert
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Beperelték a Pornhubot, mert nincsenek feliratozva a pornófilmek

2020. január 17. 17:23, utolsó frissítés: 2020. január 18. 18:10

Egy amerikai férfi beperelte a Pornhubot arra hivatkozva, hogy az nem kínálja egyenlő eséllyel a tartalmait a halláskárosult és siket személyek számára - írja a Mediafax a TMZ-re hivatkozva.

A felnőttfilmes portált egy Yaroslav Suris nevű férfi perelte be, azt sérelmezve, hogy a hallásproblémákkal küzdő emberek nem férnek hozzá megfelelően a tartalmak jelentős részéhez. Érvelése szerint a feliratok hiánya sérti az Egyesült Államok fogyatékossággal élő személyekre vonatkozó jogszabályait. Beadványában még olyan videókat is felsorolt, amelyeket nem értett meg amiatt, mert nem volt feliratozva. A férfi a feliratok mellett kártérítést is követel a cégtől.

"Megértjük, hogy Yaroslav Suris keresetet indított a bíróságon a Pornhub ellen azzal a kifogással, hogy korlátozzuk a siket és halláskárosult személyek hozzáférését a videóinkhoz. Noha általában nem kommentáljuk a bírósági eljárásokat, szeretnénk megragadni ezt a lehetőséget, hogy emlékeztessük felhasználóinkat arra, vannak feliratozott videóink" - kommentálta a hírt Corey Price a Pornhub részéről. (mediafax)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS