2020. november 26. csütörtökVirág
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Ellopott egy tévét, így derült ki, hogy férfi a kecskéért és cukorért vásárolt feleség

2020. január 15. 16:04, utolsó frissítés: 16:04

Mohammed Mutumba ugandai imám is nagyot nézett, amikor kiderült a frissen vásárolt feleségéről, hogy valójában férfi. Az imám két kecskéért, két zacskó cukorért, egy doboz sóért és egy Koránért vásárolta meg magának a menyasszonyát, akit - állítása szerint - az utcán látott meg hidzsábba öltözve és egyből beleszeretett, majd feleségül is vett.


Az ifjú pár az esküvő napján Fotó: Daily MonitorAz ifjú pár az esküvő napján Fotó: Daily Monitor


Az imám azt állítja, hogy nem történt közöttük szexuális aktus, mivel az ara azt mondta, hogy menstruál és arra amúgy sem kerülhet sor egészen addig, amíg nem kapja meg a szülei örökségét.

Két hét boldog házasság után a szomszéd buktatta le a feleséget, mivel megvádolta azzal, hogy az a kerítésen átszökve ellopta a tévéjét. A rendőrségi kihallgatás során lepleződött le, hogy a magát Swabullah Nabukeerának kiadó csalót valójában Richard Tumushabenak hívják és egy 27 éves férfi.

Tumushabe a rendőrségen beismerte, hogy azért házasodott össze az imámmal, hogy megkaparintsa annak vagyonát. A házasság megkötésében pedig a nagynénje segédkezett neki, aki át is vette Mutumba imámtól a menyasszonyért járó fizetséget.

Az imám örülhet, hogy „tönkrement” a házassága és nem forgatták ki minden vagyonából, viszont le kellett mondania és nem tevékenykedhet többé imámként. (Daily Monitor/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS