2024. február 27. keddÁkos, Bátor
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Nemzetközi fotópályázatot hirdet a Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat

2019. december 02. 11:02, utolsó frissítés: 11:02

Immár hatodik alkalommal hívja meg a világ fotósait a Sapientia EMTE Kolozsvári Karának diákszervezete, a Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat (HÖK), hogy fényképeik közül válogatva nevezzenek be a Sapixel Nemzetközi Fotópályázatra 2019. december 8.-áig. Az idei évben egy témában lehet jelentkezni: kultúrák találkozása.
A Sapixel fotóversenyre tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhet pályamunkát a világ bármely pontjáról. A Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat célja az eseménnyel lehetőséget teremteni a fotósok számára, hogy bemutassák műveiket, és hozzájáruljanak a fotókultúra gazdagodásához. A legjobb alkotásokból kiállítást is rendeznek a Sapientia EMTE Kolozsvári Karának épületében.

A pályamunkákat kizárólag elektronikus formában lehet elküldeni, a szervezők a sapixel@khok.ro e-mail-címre várják a fényképeket a pályázó nevével, életkorával, lakcímével, illetve az alkotás címével 2019. december 8-án 23:59-ig.

Egy pályázó maximum egy képpel nevezhet be, további információk és a részletes követelmények a Sapixel International Photo Contest Facebook-eseményen olvashatóak. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS