2020. július 8. szerdaEllák
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Poroltóval fújta le a cigiző diákokat egy temesvári iskolaigazgató

2019. október 02. 15:30, utolsó frissítés: 15:30

A temesvári Jean Louis Calderon líceum igazgatója megelégelte, hogy a diákok az iskola parkjában cigarettáznak a szünet alatt, ezért kezébe vette a poroltót, és közéjük fújt. Az igazgató azt állítja, hogy mindenféle felhatalmazást megkapott a szülőktől, hogy visszaszorítsa az dohányzást a diákság körében.

Az iskola igazgatójáról videofelvétel is készült, amin éppen poroltóval kergeti szét a diákságot a líceum parkjában. A felvétel nyilvánosságra kerülése után az igazgató azt nyilatkozta, hogy a poroltós incidens után egyetlen diák sem fordult az iskolaorvoshoz, és senki sem jelezte, hogy bármiféle problémája lett volna, amiért közéjük fújt. Az igazgató továbbá azt is elmondta, hogy több tanár kollégájától is elismerést kapott a poroltós módszer bevetése miatt, de a diákok szülei közül is többen gratuláltak neki telefonon.

Úgy tűnik azonban, hogy a megyei tanfelügyelőséget nem nyűgözte le annyira az igazgató pedagógiai módszere, és jelezték, hogy fegyelmi eljárást indítanak ellene. (digi24.ro/hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS