2020. július 8. szerdaEllák
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Rájött, hogy ki fogják rúgni a munkahelyéről, ezért egy bohóccal ment munkába

2019. szeptember 16. 15:39, utolsó frissítés: 15:39

A szövegíróként dolgozó Joe Thompson balsejtelmű e-mailt kapott a főnökeitől, amelyből azt gyanította, hogy ki fogják rúgni a vállalattól, ahol dolgozott. Az új-zélandi vállalat főnöksége ugyanis közölte a férfival, hogy behívják egy beszélgetésre, ahol a munkájáról akarnak vele tárgyalni. Az e-mailbe beleírták, hogy a férfi vigyen magával valakit a beszélgetésre, aki támogatja.

<i>Josh Thompson és Joe bohoc. Forrás: BBC</i>Josh Thompson és Joe bohoc. Forrás: BBC


Mivel a szövegíró megsejtette, hogy el fogják bocsájtani, ezért 200 új-zélandi dollárért felbérelte a részmunkaidőben stand-up comedys Joe bohócot, hogy kísérje el az beszélgetésre.

„Egyből sejtettem, hogy el akarnak bocsátani, szóval gondoltam, én is megpróbálhatnám kihozni a legtöbbet a helyzetből.”- nyilatkozta az eset kapcsán Thompson a sajtónak.

A BBC cikke szerint a beszélgetés alatt több alkalommal is figyelmeztetni kellett a bohócot, hogy moderálja magát, mert túlságosan hangosan hajtogatta a lufiállatkákat. Amikor végül közölték a férfival, hogy többé nem tartanak igényt a munkájára, akkor a bohóc is elszomorodott, mintha éppen őt rúgták volna ki.

A kirúgása után Thompson azt nyilatkozta, hogy mindenkinek javasolja egy bohóc felkérését, aki sejti, hogy ki fogják rúgni. (bbc/hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS