2021. szeptember 24. péntekGellért, Mercédesz
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Meglőttek egy férfit, aki késsel támadt emberekre egy Konstanca megyei városban

2019. augusztus 09. 12:36, utolsó frissítés: 12:37

Maszkkal és két késsel felszerelkezett férfit lőtt lábon egy rendőr a Konstanca megyei Năvodari városban. A 25 éves jászvásári fiatal pénteken reggel az utcán támadt emberekre, akik igyekeztek elmenekülni előle.

A támadó által használt maszk és az értéktárgyai Forrás: MediafaxA támadó által használt maszk és az értéktárgyai Forrás: Mediafax


A rendőrség felfigyelt az utcán menekülő és hangosan segítséget kérő emberekre, és elkezdte üldözőbe venni a támadót, aki a hatóságok közbelépését látva először menekülőre fogta, később viszont visszafordult, és megpróbált rátámadni az egyik őt üldöző rendőrre, aki ennek láttán kénytelen volt használni a szolgálati fegyverét. A rendőr a lábán sebesítette meg a támadót, majd gyorsan mentőt hívott hozzá, akik kórházba szállították a férfit.

Az eset négy szemtanúja, akikre a késelő rátámadt, azt mondta a hatóságoknak, hogy nem ismerték a férfit korábbról, és nem tudják milyen indítéka lehetett a támadásra. A támadó jelenleg a városi kórházban fekszik, a hatóságok hamarosan megkezdik a kikérdezését. (mediafax.ro)

Nyitókép: Mediafax

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS