2023. szeptember 21. csütörtökMáté, Mirella
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A kerítésen keresztülemelve rabolták el Lordot, a szelíd marosludasi labradort

2019. február 14. 15:15, utolsó frissítés: 2019. február 15. 08:51

Update: Gazdái szerint Lord megkerült, kicsit szomorú a történtek után, de jól van. Megköszönték mindenkinek a segítséget, köztük a marosludasi rendőrségnek, amelyik nagyon gyorsan felkutatta az elkövetőket.


---------------

Három férfi szerda éjszaka, nem sokkal éjfél előtt a kerítésen keresztül átemelve rabolta el Lordot, a fajtiszta labradorkölyköt egy marosludasi ház udvaráról.

Az állat elrablását a házra felszerelt biztonsági kamera rögzítette. A felvételeken jól látszik, ahogyan először két férfi elmegy a ház előtt és észreveszik az udvaron vidáman sétálgató, szelíd Lordot, aki mit sem sejtve arról, hogy a férfiak majdani elrabolói lesznek, barátságosan közelít feléjük. Az egyik férfi először a bejárati kaput szeretné kinyitni, de mivel zárva találja, ezért odébb áll. Nem sokkal később hárman térnek vissza, majd egyikük a kerítéshez csalogatja az állatot és társa segítségével kiemelik a kerítésen keresztül.

Lord gazdája a Facebookon osztotta meg az állat elrablásáról készült felvételt és arra kér mindenki, hogy aki esetleg felismeri az elkövetőket, az mindenképpen jelentse. A kutya elrablását és annak körülményeit az állat gazdája már jelentette a rendőrségen is.

(adevărul)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS