2020. december 5. szombatVilma
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A megszokottnál enyhébb idő várható az elkövetkező napokban

2018. december 10. 16:17, utolsó frissítés: 16:17

A megszokottnál enyhébb idő várható a következő két hétben, csapadékra - havas eső, havazás formájában - végig számítani lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) december 10-e és 23-a közötti időszakra vonatkozó előrejelzéséből.


Erdélyben az első héten az időszaknak megfelelő, kissé talán annál magasabb hőmérsékletek várhatók. A nappali legmagasabb hőmérsékleti értékek 0 és 5 Celsius-fok, a legalacsonyabbak -7 és -2 Celsius-fok között alakulnak, a jelzett időszak utolsó napjaiban, főleg a medencékben ennél hidegebb lehet.

A Bánságban és a Körösök vidékén lehűl az idő, a hőmérséklet többnyire a sokévi átlagnak megfelelően alakul. Az első héten a nappali legmagasabb hőmérsékleti értékek 1 és 6 Celsius-fok, a legalacsonyabbak -5 és 0 Celsius-fok között alakulnak.

Máramarosban lehűl az idő, a hőmérséklet nagyjából a sokévi átlagnak megfelelően alakul. Az első héten a nappali legmagasabb hőmérsékleti értékek 0 és 3 Celsius-fok, a legalacsonyabbak -4 és 0 Celsius-fok között alakulnak, a jelzett időszak utolsó napjaiban ennél hidegebb lehet. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS