2022. január 17. hétfőAntal, Antónia
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A nagykárolyi Károlyi-kastély is feltűnik a Netflix új karácsonyi filmjében

2018. november 07. 17:43, utolsó frissítés: 2018. november 09. 13:55

A nagykárolyi Károlyi-kastély is feltűnik a Netflix legújabb karácsonyi romantikus komédiájában, a The Princess Switchben. A film november 16-tól lesz elérhető a streaming szolgáltató előfizetői számára. Már a tegnap publikált előzetesben is többször felbukkan a kastély (0:44, 1:01 és 1:14 percnél is). Nem is nagyon kell ennél jobb kastély-PR.
A Vanessa Hudgens főszereplésével forgatott film egyféle Koldus és királyfi-történetnek tűnik, most éppen hercegnős kivitelben. Egy héttel karácsony előtt Margaret, a képzeletbeli Montenaro hercegnője helyet cserél Stacy-vel, a chicago-i közemberrel, aki pontosan úgy néz ki, mint ő. Aztán a dolgok innen természetesen bonyolódnak.

UPDATE: A Presa SM tudósítása szerint a film nagy részét a Károlyi-kastélyban és Nagykároly más helyein forgatták idén februárban és májusban. A kastély mellett konkrétan a polgármesteri hivatal előtti teret, illetve 1 Decembrie 1918 utca autók elől lezárt részét említik (ez utóbbi volt a helyszíne a film karácsonyi vásárának). Állítólag a forgatáson száznál is több szatmári és károlyi lakos is részt vett, sőt még Vanessa Hudgens is posztolt az Instagramon Nagykárolyból.

View this post on Instagram

King of the castle, king of the castle lol it was fun pretending this was my home. Always lovely filming in a castle 😊 bye bye carei 👋👋👋

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) onSőt, Nagyváradról is.

View this post on Instagram

Exploring the streets of Oradea with @mamagh and @dewisarg ❤️

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on


(hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS