2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Már próbálnak a részt vevő gyerekek Böjte Csaba budapesti jótékonysági koncertjére

2018. szeptember 02. 12:11, utolsó frissítés: 12:16

Nagy lelkesedéssel és izgalommal készülnek a gyerekek Böjte Csaba és a Nem Adom Fel Alapítvány közös jótékonysági koncertjére, amelyen neves magyar előadók erdélyi gyermekotthonok lakóival adnak elő közös produkciót szeptember 13-án, a Papp László Sportarénában.A ferences rendi szerzetes által alapított gyermekotthonokban nagy lelkesedéssel próbálnak a fellépők, akik a Nemadomfel Együttes mellett olyan neves előadókkal lépnek majd színpadra mint az Edda, Presser Gábor, Oláh Ibolya, a Republic együttes, Ferenczi György, Pintér Béla és Szikora Róbert - mondta az MTI-nek Papp Szabolcs, a fogyatékos embereket támogató Nem Adom Fel Alapítvány és a Jobb velünk a világ! program szóvivője.

A Jobb ve­lünk a világ! néven meghirdetett közös jó­té­kony­sági kon­certtel, amelyen csaknem száz gyerek lép fel, azt szeretnék üzenni a társadalomnak és a fogyatékossággal élő sorstársaknak, hogy akármilyen hátrányos helyzetben is él valaki, nem szabad feladnia, általa is jobb lesz a világ - tette hozzá.A rendezvénnyel a Böjte Csaba által alapított Szent Ferenc Alapítvány elindulásának 25 éves jubileumát, valamint a Nem Adom Fel Alapítvány által szervezett Jobb Velünk a Világ! rendezvénysorozat 10 éves évfordulóját ünnepeljük - mondta.

Beszélt arról is, hogy a koncert napján délelőtt a Papp László Sportarénában rendkívüli osztályfőnöki órával várják a diákokat, amelynek keretében Böjte Csaba atya és Vecsei Miklós, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke tartanak előadást. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS