2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Marihuánás sörrel próbálkozik a Heineken

2018. augusztus 09. 19:12, utolsó frissítés: 19:17

A gyártó ettől várja a sörfogyasztás fellendülését, annak ellenére, hogy csak néhány országban fogyaszthatják új terméküket a vásárlók - írja a hvg.hu.

Egyre rosszabb helyzetbe kerülnek a sörgyártók az Egyesült Államokban, ugyanis úgy tűnik, az emberek - és főleg a fiatalok - már nem isznak annyi sört, mint korábban. A Heineken ezért nagy dobásra szánta el magát: július végén piacra dobta a marihuánás sört. A termék hivatalos megnevezése malátás szénsavas ásványvíz, a cég szerint az italnak átlagos IPA-íze van.

A Business Insider szerint a termék a Heineken egyik kaliforniai sörmárkája, a Lagunitas neve alatt fut, és 5-10 milligramm THC-t tartalmaz dobozonként. A marihuánás sör természetesen nem mindenhol kapható, csak azokban az országokban vagy államokban, ahol szabadon, orvosi rendelvény nélkül is legálisan lehet marihuánát vásárolni és használni.

Egy doboz ital 8 dollárba kerül, és egyelőre csak Kaliforniában kapható pár speciális, marihuánára szakosodott üzletben, beszámolók szerint azonban máris igen jól fogy. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS