2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

355 ezer fesztiválozója volt idén az Untoldnak

2018. augusztus 06. 16:18, utolsó frissítés: 16:19

Csütörtöktől vasárnapig összesen több mint 355 ezer látogatója volt a Kolozsvár központjában tartott Untold fesztiválnak, amit a szervezők előszeretettel neveznek Délkelet-Európa legnagyobb ilyen jellegű rendezvényének, és ennek a szellemében írják a közleményeiket is.

A szervezők hivatalos közlése szerint első nap 84 ezer ember látogatott ki a fesztiválra, valószínűleg a Romániában először fellépő The Chainsmokers showjára voltak a legtöbben kíváncsiak, de Parov Stelar koncertje is érdekelte az embereket.
"Miután bejelentették a fesztivál lineupját, tízezer üzenetet kaptunk az itteni rajongóinktól. Nem hittük el, hogy milyen sokan várnak itt, és biztosítjuk őket, hogy mihamarabb visszatérünk" - mondták állítólag a The Chainsmokers tagjai.
A második nap 89 ezer ember töltötte meg a Kolozsvár Arénát és a környékét, a legnagyobb fellépőnek Kygo, Jason Derulo és Tiësto számított. A legtöbb nézőt természetesen szombat hozta, mint általában minden fesztiválon, a The Prodigy és Steve Aoki fellépése 92 ezer embert vonzott a fesztiválra.


"Az Untold megváltoztatta az életemet. Úgy esett tavaly, mintha dézsából öntötték volna, reggel 7 óra volt már, és a közönség még mindig nem ment haza. Akkor megértettem, hogy mit jelent, ha egy román azt mondja Cake me! Lenyűgöző! Nagyszerű, ami Kolozsváron történik. Varázslat" - idézi a szervezők közleménye nem kevés túlzással Steve Aokit.
Az utolsó nap egy igazi gigasztár együttest és a fesztivál kedvenc előadóját hozta a résztvevőknek, a Black Eyed Peas és az Armin van Buuren show-jára összesen 90 ezer ember látogatott el.

"Elképesztő, hogy mi történt itt. Felmentünk a színpadra és azonnal éreztük a rajongók a melegségét és pozitív energiáját. Visszatérünk az Egyesült Államokba, az Egyesült Királyságba és bárhová, ahová megyünk a világba, és az Untold fesztiválról és Romániáról fogunk mesélni" - nyilatkozták a szervezők közleménye szerint a Black Eyed Peas tagjai.Az Untold idén is egy rekordhosszúságú Armin-fellépéssel ért véget hétfő reggel 9 óra magasságában (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS