2020. aug. 6. csütörtökBerta
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Itt az applikáció, amely átláthatóbbá teszi a kolozsvári tömegközlekedést

2018. május 09. 12:04, utolsó frissítés: 12:07

Emil Boc kolozsvári polgármester a Facebookon számolt be a hírről amely szerint Kolozsvár Polgármesteri Hivatala és a Kolozsvári Közszállítási Vállalat egy új digitális applikáció segítségével tette átláthatóbbá és követhetőbbé a kolozsvári és a kolozsvári metropolisövezethez tartozó közszállítást. Az applikáció neve: CTP Cluj, amelyet okostelefon segítségével lehet használni.A alkalmazás egy GPS rendszert hangol össze az okostelefonunkkal, és ennek segítségével valós információkat kaphatunk a közszállítást végző járművek helyzetéről, a várakozási idő hosszúságáról és az optimális útvonalakról is.

Az alkalmazás segítségével tájékozódni lehet az összes tömegközlekedési eszköz útvonaláról és várható érkezési időpontjáról.

Az útvonaltervezés segítségével információkat kaphatunk a legoptimálisabb utazási útvonalról és annak elérhetőségi lehetőségeiről, valamint az alkalmazás egy utazási összefoglaló generálására is képes, amely felbecsüli a tervezett útvonal időtartamát a felhasználó pozíciójától, a forgalomtól, a szállítóeszköz és a megtenni szándékozott távolságtól függően. (hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS