2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Finomságok egyenesen Skóciából (X)

2018. május 02. 15:23, utolsó frissítés: 15:23

Május 10-én egy igazi gasztronómiai utazásra várják az ínyenc, különleges ételek és italok kedvelőit a Petry Bistro – Grill&Wine-ba Marosvásárhelyen, ahol az egyenesen Skóciából érkező fogásokat igazi skót whisky kíséretében fogyaszthatnak el a jelenlévők.

A Petry Bistro – Grill&Wine visszatérő vendégei már megszokhatták, hogy különböző eseményekkel színesítik a minőségi ételek és italok kedvelőinek hétköznapjait, mint például bor- vagy más italkóstoló, élőzenés és tematikus estek.

A whisky kóstolóval egybekötött gasztronómiai esten nem fukarkodnak a felhozatallal, hét fogással készülnek a szervezők. A menüsorban helyet kap a wagyu, skót húsos pite, borjú és bárányhúsból készült finomságok, illetve skót palacsinta és válogatott sajtok is. Ehhez a nem mindennapi menühöz igazi skót whiskyt szolgálnak fel, amelyet maga John Lamond malátamester, a Dramsylvania whisky megalkotója fog bemutatni a vendégeknek.

A különleges gasztró-esten való részvételhez előrejegyzés szükséges, amelyet megtehetnek a 0725.510.511-es telefonszámon!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS