2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A Tinder babérjaira tör a Facebook, randi-appot indít

2018. május 02. 10:57, utolsó frissítés: 11:04

Randi-appot indít a Facebook, jelentette be Mark Zuckerberg a közösségi hálózat éves fejlesztői konferenciáján.

A Facebook alapítója és CEO-ja szerint Facebook Dating alkalmazás majd lehetővé teszi (tehát csak opcionális) a felhasználóknak, hogy társkereső profilt hozzanak létre. A mostani bejelentés szerint ez az oldal csak azoknak a nem-barátoknak lesz látható, akik maguk is használják az alkalmazást. A profil a hírfolyamban sem jelenik meg.

Állítólag majd a Facebook is "besegít" a keresésben; a közösségi oldalon megadott információk, közös ismerősök és érdeklődési körök alapján kínálja fel a lehetőségeket a felhasználóknak. Az információk szerint olyan lehetőség is lesz, ami hasonló érdeklődésű emberek felfedezésében segít a Facebook-csoportokban és a különböző események közösségi oldalain.

Például belépve egy esemény Facebook-oldalára a felhasználók megnézhetik, hogy a résztvevők és érdeklődők közül még ki használja az alkalmazást, és keresgélhet köztük a fotók és alapvető információk alapján. Ha mindkét felhasználó érdeklődést mutat egymás iránt, akkor beszélgetést kezdeményezhetnek egy a Messengertől és WhatsApptól különálló felületen.

Az alkalmazásról beszámoló TechCrunch szerint így jó lehetőség van arra, hogy hosszú távú kapcsolatok kialakítására fókuszál majd a Facebook Dating, nem szex-appot akarnak, szemben a Tinderrel, amely a gyors összekapcsolódásokról, a gyors kielégülésről szól. A bejelentésre minden esetre a Tinder részvényeinek az árfolyama 17 százalékkal csökkent.

A "szolgáltatás" tesztelését még indén elkezdik. (techcrunch.com)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS