2020. aug. 5. szerdaKrisztina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kolozsvári magyar lány volt a brit orvos áldozata

2018. április 27. 15:07, utolsó frissítés: 15:09

Minden valószínűség szerint megölte kolozsvári származású magyar barátnőjét az a brit orvos, aki később magával is végzett a Zöld-foki Köztársaság egyik szállodájában.

A 28 éves G.Noémi PR-osként diplomázott Angliában, és ott ismerkedett meg azzal a 42 éves brit orvossal, akivel április közepén elutazott a Zöld-foki szigetekre és az ottani egyik szállodában lelőtte a nőt, írja az Index.

A portál híradása szerint a nőnek valószínűleg nem lehetett tudomása arról, hogy a férfi 400 ezer fontot sikkasztott el a brit Országos Egészségügyi Szolgálattól (NHS). Brit sajtóértesülések szerint a pár egy éve tűnt el Sussexből a kisebb vagyonnal. Április 15-én csekkoltak be a Santo Antaó-i Divin Art nevű hotelbe, és két nappal később fedezték fel a holttesteiket.

A szálloda tulajdonosa elmondta, hogy az eset napján a pár csúnyán összeveszett egymással a szálloda éttermében, majd nemsokkal azután, hogy visszavonultak a szobájukba, dördültek el a lövések a férfi fegyveréből. A kiérkező rendőrök már nem tudták megmenti egyikük életét sem.

A lány unokatestvére az egyik magyarországi bulvárlapnak azt nyilatkozta, hogy gyűjtést rendeznek annak érdekében, hogy a lányt Kolozsváron temethessék el.(index)

A nők elleni erőszak nem magánügy: ha úgy érzed, veszélyben vagy, vagy tudsz valakiről, aki segítségre szorul, hívd a családon belüli erőszak országos zöld számát: 0800 500 333!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS