2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szerda estétől részlegesen lezárják Sepsiszentgyörgy főterét

2018. április 24. 11:59, utolsó frissítés: 11:59

A Szent György Napok csütörtöktől fokozatosan „elfoglalja” Sepsiszentgyörgy központját, ezért szerda estétől részletekben lezárják a város főterét.

Az utcalezárás a korábbi évekhez hasonló módon történik azzal a kiegészítéssel, hogy a Közösségi színpad miatt, amelyet az 1956-os parkba költöztettek, a Martinovics Ignác utcáig lezárják a Kossuth Lajos és a Körösi Csoma Sándor utcákat is.

Szerdán 22 órától tilos megállni a központi zóna kijelölt parkolóiban.

Csütörtökön 8 óra 30 perctől teljesen lezárják a forgalom elől a December 1 utat a Nicolae Bălcescu utcával való kereszteződéstől; Józef Bem utcát; a Szabadság teret a Kórház utcától; a Gödri Ferenc utcát a Balázs Márton utcától; a Potsa József utcát, a Gróf Mikó Imre utcát, a December 1 utat Nicolae Bălcescu utcától az Olt utcáig, a Kós Károly utcát, a Gyár utca és a Kriza János utca között; és a Kossuth Lajos utcát a December 1 úttól a Váradi József utcáig.

Egy sávon lehet közlekedni a December 1 úton az Olt utcától a Csiki utcáig. A lezárást április 30-án 12 órakor oldják fel.

Pénteken 10 órától lezárják a Kossuth Lajos utcát a Váradi József utcától a Martinovics Ignác utcáig; a Körösi Csoma Sándor utcát a Martinovics Ignác utcától a Kossuth Lajos utcáig. A Kossuth Lajos utcán a Martinovics Ignác utcától csak a Horea, Cloșca és Crișan utca irányában lehet közlekedni. A lezárást április 29-én 22 órakor oldják fel.

Vasárnap, 22 és 23 óra között, a tűzijáték idejére lezárják a Gábor Áron utcát. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS