2021. október 25. hétfőBlanka, Bianka
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Fia született Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek

2018. április 23. 15:24, utolsó frissítés: 15:28

Megszületett Katalin cambridge-i hercegnő és Vilmos cambridge-i herceg harmadik gyereke, egy fiú - jelentette be Twitteren a Kensington-palota, a házaspár londoni rezidenciája. A fiú helyi idő szerint 11 óra után 1 perccel született meg az észak-londoni Paddington városrész St. Mary's kórházának Lindo Wing nevű szülészeti magánklinikáján. Az újszülött súlya 3,82 kilogramm.


A közlemény szerint Vilmos is jelen volt a szülésnél. Katalin és a kisfiú pedig jól vannak. Egy rövid értesítésben arra is kitérnek, hogy a hírről már értesítették a királynőt és a családot is. A gyerek nevét még nem jelentették be, arról várhatóan az elkövetkező napokban tájékoztatnak.

Az újszülött Katalin és Vilmos harmadik gyereke, és jelenleg az ötödik a brit trónöröklési sorban Károly trónörökös és édesapja, Vilmos herceg, valamint a két nagyobb testvére után. Vilmosnak, az Egyesült Királyság jövőbeni uralkodójának és hitvesének első gyermeke, György herceg 2013 júliusában, húga, Charlotte hercegnő 2015 májusában született. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS