2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Érdekesnek ígérkezik az idei Marosvásárhelyi Diáknapok

2018. április 23. 14:34, utolsó frissítés: 14:34

Idén 21. alkalommal kerül megrendezésre májs 2-5. között a Marosvásárhelyi Diáknapok, amely a szervezők szerint mára valami több lett, mint egyetemistákat megszólító játékos megmérettetés, hiszen igazi fesztivállá nőtte ki magát.

A Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség (MMDSZ) szervezésében megrendezésre kerülő 4 napos esemény az idén is sok színes és mozgalmas programot ígér.Az idei - Gyűrűk Ura köntösbe öltöztetett - kiadás alapjaiban a hagyományokhoz igazodik: napközben mintegy 1500 egyetemistát megmozgató sport-, ügyességi-, logikai- és csapatjátékok várják a résztevő csapatokat. Esténként a fesztivál kapui megnyílnak minden szórakozni vágyó számára.Az érdeklődők olyan népszerű magyarországi fesztivál zenekarokat hallhatnak élőben játszani, mint az Irie Maffia, Punnany Massif, Halott Pénz.

Fellép majd a hazai tehetségkutatóban feltűnt Vizi Imre és együttese, a Vizi & Band, az erdélyi zenekarok közül pedig a FUNKorporation, a No Sugar, az Ego Sum, valamint a 4S STREET koncertjét élvezhetik a résztvevők.

A koncertek befejeztével sem ér véget az este: DJ Budai, DJ Shiver, DJ Rosso Bruno, DJ Thomas Pcz és DJ Andrei Chelbezan biztosítják majd a fergeteges hangulatot a GoKart-pályán.

A bérletek elérhetőek az MMDSZ és a msHÖK irodákban, bővebb információk az esemény Facebook és weboldalán. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS