2020. szeptember 24. csütörtökGellért, Mercédesz
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Marosvásárhelyen kerül megrendezésre a 10 éves jubileumi GastroPan Expo

2018. április 04. 14:55, utolsó frissítés: 2018. április 06. 18:13

Április 19-22 között újra megszervezésre kerül a GastroPan nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari megoldásokat és technológiákat bemutató szakmai kiállítás.

A tizedik GastroPan kiállításra Marosvásárhelyen kerül sor, ahol az iparág világszintű beszállítói találkoznak a szakma képviselőivel és az érdeklődőkkel. A kiállítók érdekes programokkal, innovatív technológiákkal és termékekkel várják a látogatókat a négynapos kiállításra. Ismét sor kerül a GastroPan Versenyekre, megválasztják az Év Kenyerét és az Év Tortáját.

Rekord számú kiállító a 10. GastroPan kiállításon


Az utóbbi 10 évben folyamatosan emelkedett a GastroPan kiállítóinak száma, ez is bizonyítja, hogy az iparágak számára kifejlesztett gépek és felszerelések, alapanyagok és megoldások beszállítói mintegy elismerték a kiállítás szakmai értékét.

Idén a szervezők négy kiállítási csarnokkal várják a résztvevőket, valamint egy tágas külön teremmel, amely otthont ad a GastroPan Versenyeinek. A marosvásárhelyi kiállítási központ új vezetősége felújította, modernizálta a helységet így méltó ahhoz, hogy otthont adjon egy ilyen kaliberű kiállítás versenyeinek és bemutatóinak.

A kiállítás kezdete előtt a 2018-as GastroPan kiállításon résztvevő beszállító cégek száma meghaladta a 150-et. A kiállításon bemutatott megoldásokat tekintve, a legnagyobb területet a gépek és felszerelések beszállítói foglalják el, utánuk következnek az alapanyag és technológiák beszállítói valamint az eszközök, kiegészítők és fogyóeszközök beszállítói.

A többi standok innovatív termékeket, üzleti ötleteket és kapcsolódó területek megoldásait mutatják be.

A kiállítást évente több mint 21.000 szakmabeli látogatja. Idén a kiállítás 4 naposra bővült, így várhatóan a látogatók száma az előrejelzések szerint meghaladja majd a 21.000-et. A kiállítás meghívóval vagy előzetes regisztrációval megszerezhető belépőjeggyel látogatható.

A 2018-as GastroPan kiállítás újabb rekordokat dönt:

7800 m²-es kiállítási felület

150 romániai és nemzetközi beszállító foglalt standot

52% -os a gépek és felszerelések beszállítóinak aránya, ahol több új nevet is találunk

4 kiállítási terem + 1 külön terem a versenyek számára

Megkétszereződött a felszereléseket kiállító cégek száma

A 2018-as év rengeteg újdonsággal szolgál a GastroPan standjain. A szervezők szerint ebben az évben vesz részt a legtöbb új cég a kiállításon, ezek többsége külföldről érkezik, és egyesek először vesznek részt.

Az új résztvevők új, sokoldalú és kompetitív megoldásokat és technológiákat mutatnak be a szakmának. A gépeket és felszereléseket kiállító standok száma megduplázódik ebben az évben, lesznek olyan technológiák, amelyek először kerülnek bemutatásra a romániai piacon, amely egy egyre vonzóbb piacnak minősül a nemzetközi beszállítók számára.

A GastroPan versenyei még több látogatót vonzanak


A pékek, cukrászok és szakácsok számára szervezett versenyek képezik a kiállítás egyik legfőbb attrakcióját. Ezek a versenyek népszerűsítik a szakmai tudást, és ugyanakkor támogatják is a szektor vállalkozásait.

A GastroPan versenyeit 3 főkategóriára osztották (PÉK, CUKRÁSZ, GASZTRONÓMIAI). A versenyzők által készített innovatív termékeket és csodálatos művészi alkotásokat világszinten elismert szakmai zsűri bírálja majd, akik kiválasztják a 2018-as Év Kenyere és A 2018-as Év Tortája díjak nyerteseit.

Idén egy új versenykategóriát is meghirdettek, a versenyzők egy különleges artisztikai kategóriában mérettethetnek meg, különböző művészi alkotásokat készíthetnek kenyértésztából, cukorpasztából, csokoládéból, isomaltból vagy zöldségből és gyümölcsből készíthetnek faragásokat. Az új versenykategória tematikája: 10 év GastroPan.

A GastroPan Nemzetközi Szakmai Kiállítás 10. évfordulójának alkalmából, 2018. április 19-22 között, Marosvásárhelyen díjazzuk az elmúlt 10 év GastroPan Versenyeinek összes nyertesét (a 2009-2017 években szervezett GastroPan Versenyek nyerteseit).

A látogatók értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek


A legszerencsésebb látogatók nemcsak hasznos tapasztalatokkal és a kiállítók egyedülálló promócióival térhetnek haza, hanem ajándékokat vagy akár tanfolyamokat is nyerhetnek sorsolással. A kiállítás minden napján, 14 órától tombolahúzásra kerül sor.

A kiállítás csütörtöktől szombatig 10 és 18 óra között látogatható, az utolsó napon, vasárnap pedig 10 és 16 óra között.

További részletekért, kérjük, látogasd meg a honlapra, vagy keresse a szervezőket a +40733-313.042-es telefonszámon vagy e-mailben: info@gastropan.ro e-mail címen. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS