2020. aug. 6. csütörtökBerta
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Halottról jót vagy semmit? Pam Dawber szerint Robin Williams rendszeresen zaklatta őt

2018. március 22. 10:52, utolsó frissítés: 11:26

Pam Dawber, az Úr az űrből sorozat női főszereplője frissen megjelent könyvében azt állítja, hogy Robin Williams rendszeresen szexuálisan zaklatta őt a hetvenes években amikor közösen forgatták a sorozatot.

„A leggusztustalanabb dolgokat művelte velem” írta a színésznő. Dawber állítása szerint Robin Williams rendszeresen markolászta a fenekét és a mellét, és rendszeresen mutogatta magát neki.

Mindezek ellenére úgy tűnik, hogy a színésznő nagy szeretettel emlékszik vissza a 2014-ben öngyilkosságot elkövető Robin Williamsre. Állítása szerint sokszor előfordult, hogy Williams egyszerűen lefingta őt, a most 66 éves színésznő mindezek ellenére azt állítja, hogy sosem bántódott meg.

Az Úr az űrből rendezője, Howard Storm szerint „Robin csak Robin volt”. Strom azt állítja, hogy Williamsnek akkoriban életcélja volt, hogy pirulásra bírja Dawbert.

A színésznő egy a New York Timesnak adott interjúban elmondta, hogy Robinra nem lehetett haragudni, mert „annyira mókás volt”.

„Egyszer úgy nézett rád, mint egy kölyökkutya, aztán megmarkolta a csöcsöd és elszaladt. És mindig megúszta. Végül is ilyenek voltak a hetvenes évek" - nyilatkozta a színésznő. (444)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS