2020. aug. 5. szerdaKrisztina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bús, félmeztelen férfival „népszerűsítették” Romániát a világ legnagyobb turisztikai kiállításán

2018. március 13. 15:47, utolsó frissítés: 19:55

Berlinben rendezik meg a világ legnagyobb idegenforgalmi szakvásárát, az ITB Berlint, amelynek célja, hogy különböző országok képviselői bemutassák és a látogatók számára népszerű turistacélponttá tegyék saját országukat.

Az idei román nemzeti standon becsúszott egy baki, amit valószínűleg a román küldöttség is csak túl későn vett észre ahhoz, hogy korrigálja: a pavilon turistacsalogató poszterén "ottfelejtettek" egy félmeztelen férfialakot, aki fejét a kezébe temetve ül és úgy tűnik, hogy nincs éppen a legjobb passzban. A bakit utólag egy hangszóróval próbálták meg kitakarni, de nem igazán sikerült.Az esetre a Romania Insider portál figyelt fel, amely azt is megjegyezte, hogy a román néptáncosoknak, akik hagyományos népi táncokat mutattak be a Berlin ITB közönségének, meglehetősen kevés hellyel kellett gazdálkodniuk.

A portál arról is ír, hogy ugyan a szervezés sem sikerült a legjobban, de ez a szomorú, félmeztelen férfi a Romániát népszerűsíteni kívánó poszteren mindenképp felteszi az i-re a pontot.

A Romania Insider összehasonlította a románt a magyar és a cseh standdal is, és többek között megjegyezték, hogy a magyarországiak Berlinben is reklámozták a kürtöskalácsot, amely a romániaiak körében is nagy népszerűségnek örvend. (Romania Insider)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS