2020. aug. 6. csütörtökBerta
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Már csak néhány hely maradt a Best of Szomszédnéni előadásra

2018. március 02. 12:24, utolsó frissítés: 12:46

Majdnem minden jegy elkelt már a Szomszédnéni Produkciós Iroda szombati jótékonysági előadásra, amelyben az elmúlt 15 év legjobb poénjait eleveníti fel TSZ és Béfé, és amelynek a teljes bevételét a Yuppi élményterápiás tábor fenntartására, beteg gyerekek táboroztatására ajánlották fel.Aki ott akar lenni az előadáson, annak még van lehetősége váltani néhány jegyet. A jótékonysági előadásra három különböző típusú jegyet lehetett váltani, illetve a Biletmaster helyrajzának péntek déli állása szerint még lehet: a 29 lejes Támogatói jegy, amely megfelel egy nyílvessző beszerzésének az íjászfoglalkozáshoz; a 39 lejes Szuper Támogatói jegy, amely egy doboz vércukorméréshez szükséges tesztcsík ellenértéke; illetve az 59 lejes Yuppisztikus Támogatói jegy, amely egy táborozó napi hatszori, egészséges étkezésének megfelelő érték.

A Szuper és Yuppisztikus Támogatói jeggyel rendelkezőket, az előadás után egy kötetlen beszélgetésre, illetve egy közös koccintásra várják. A Yuppisztikus Támogatói jeggyel rendelkezők egy Yuppis ajándékban is részesülnek.

A jótékonysági estről készített TSZ-interjúnkat itt találjátok meg, amiben többek között azt is elmesélte, hogyan lett a Yuppi nagykövete, illetve megosztotta a fuszulyka köpködő bajnoksággal kapcsolatos tapasztalatait is. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS