2021. január 20. szerdaFábián, Sebestyén
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Sepsiszentgyörgyi fiú is szerepel a magyar Playboy év férfija jelöltjei között

2018. február 07. 13:38, utolsó frissítés: 2018. február 08. 13:54

Egy sepsiszentgyörgyi youtuber, Dezső Bence is bekerült a magyarországi Playboy Man of the Year választásába - írja a Kreatív a Playboy közleményére hivatkozva.


Februárban ötödik alkalommal indul a Playboy Man of the Year választása, amivel a magazin célja az, hogy olyan példaképeket mutasson be, akik saját területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és sikereikkel másokat is inspirálnak. Eddig Előadóművész, Sportolók és YouTuberek kategóriák voltak, idéntől már Alkotókra és a tavalyi év legnagyobb Berobbanóira is lehet voksolni. Emellett a leginspirálóbb nőknek is van egy kategória, a Múzsa.

Dezső Bencét természetesen a Youtuber kategóriában jelölték. Bencével mi három évvel ezelőtt készítettünk interjút, akkor még csak 51 ezer követője volt, manapság már valamivel több mint 360 ezer követővel dicsekedhet, ami a magyar Youtuberek között a 13. helyhez elég.Bence mellett Nessaj (346 ezer feliratkozó), Török Ábel (177 ezer), Henry Kettner (107 ezer) és Kovács Zsolt (92 ezer) van versenyben. Előadóművészek között ott van Scherer Péter, Anger Zsolt, Danny Blue, Janklovics Péter és Dóra Béla, míg a Sportolókat Fucsovics Márton, Lékai Máté, Hanga Ádám, Kozma Dominik, valamint Vámos Márton képviseli.

A Berobbanóknál Szalay Bence, Kovács Tamás és Fehér Tibor színészek, valamint Horváth Tamás énekes és Závodi Marcell zenei producer találhatók, míg az Alkotókban Dragomán György író, Nánási Pál fotós, Tábori-Simon José tervezőgrafikus művész, Krausz Gábor séf, valamint Mundruczó Kornél rendező kapott helyet.

A Playboy Man Of The Year jelöltekre március 26-ig lehet ezen az oldalon szavazni. (kreatív/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS