2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kiderült, hogy mikor nem néznek pornót a romániaiak

2018. január 10. 15:01, utolsó frissítés: 17:22

Hatvannyolc évnyi vagy 24 811 napnyi pornóvideót töltöttek fel tavaly a világ legnagyobb felnőtt tartalmat megosztó oldalán. A PornHub nyilvánosságra hozott 2017-es statisztikájában csak azt sajnáljuk, hogy Románia nem szerepel a legnagyobb fogyasztókat összesítő listán, így kevesebbet tudunk meg a szokásainkról, mint a korábbi években. Összesen egyébként nagyjából 4,05 millió videót osztottak meg a PornHub felületén. ko

Az év, amikor a nők nyíltan kifejezték vágyaikat

- kommentálta Laurie Betito szexuálterapeuta azt az adatot, hogy a korábbi évekhez képest a legnagyobb keresleti növekedést a Porn for Women kifejezés mutatta, 1400 százalékos volt a növekedés. A szakember szerint ez is annak a jele (például a #Metoo mozgalom mellett), hogy a nők igyekeznek megtalálni a saját hangjukat.

Emellett nagyot ment a kifejezések között a Rick and Morty rajzfilmsorozat, a Fidget Spinner játék, az 1080-as HD felbontás és az ASMR is. Az utóbbi jelenségről végre kellene már egy rendes összefoglalót írnunk, mert nagyon megéri.
A férfiak között pedig az a Jordi El Nino Polla volt a legnépszerűbb, akinek az előretörésének az okairól korábban már igen részletesen írtunk. A részletek az ábrán.
A leszbikus és a MILF kategóriák a legnézettebbek. A legnagyobb növekedés a felszarvazott férj topik hozta, ami nagyjából abból áll, hogy a férj nézi miként csalja meg a felesége. De jelentősen nőtt a japán, a koreai, az indiai és a cosplay kategória is.
Romániában a MILF a legnépszerűbb, amivel eléggé kisebbségben vagyunk. De mondjuk az is hozzátartozik a történethez, hogy nálunk kevés nő néz pornót.


A statisztika külön összegzi a gay tartalmak fogyasztását. Ebből talán az a legizgalmasabb, hogy a legnépszerűbb pornósztárja a kategóriának az a Jordi El Nino Polla, akinek egyébként egyáltalán nincsenek gay pornófilmjei. Persze ennek az oka az is lehet, hogy a gay kategória nézőinek 37 százaléka nő.

Egy átlagos "fogyasztás" 9,59 percig tart,

tehát egy átlag felhasználó ennyi időt tölt egyetlen látogatása alakalmával az oldalon. Ez egyébként 23 másodperces növekedés 2016-hoz képest. Abban az adatsorban semmi meglepő, hogy este 11 óra és éjfél környékén a leggyakoribb a pornónézés. A heti bontáson szépen látszik az is, hogy szombaton este még kijárnak az emberek. A legnépszerűbb nap egyébként vasárnap.
A fogyasztók közel kétharmada pedig 18-34 év közötti.
Még néhány érdekesség maradt a végére, például, hogy milyen hírességek iránt lendült be az érdeklődés, illetve milyen események alatt csappant meg a fogyasztás.Két kategóriában említik meg külön Romániát, a májusi Bajnokok Ligája döntő alatt 11 százalékkal eset vissza a pornó nézés, míg Simona Halep párizsi döntője alatt 4 százalékkal volt kevesebb.


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS