2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Idén is megválasztotta a People a legszexibb férfit

2017. november 15. 16:38, utolsó frissítés: 17:32

Blake Shelton country-énekest választotta a People magazin 2017 legszexibb férfijának - jelentették be szerdán. A 41 éves zenész a NBC-n futó The Voice zsűrijeként keltette fel a People érdeklődését.

#BlakeShelton is this year's #SexiestManAlive! 👀🔥😍 And most importantly, he 'can't wait' to stick it to his fellow #TheVoice judge (and former SMA) #AdamLevine.😂 |📷: @JoePug

A post shared by People Magazine (@people) onAz énekes Twitteren csak annyit reagált (azon kívül, hogy megköszönte a People-nek a címet), hogy kérte a rajongóit, ne gyűlöljék, amiért szép.

2016-ban Dwayne "The Rock" Johnsont választották a legszexibb élő férfinak, 2015-ben David Beckhamet, 2014-ben pedig Chris Hemsworthot. A "díjat" 32 éve ítéli meg a magazin, eddig 29 különböző férfi választottak meg az év legvonzóbb férfijának, csak Brad Pitt, Johnny Depp, George Clooney és Richard Gere duplázott. És mindössze hárman vannak, akik nem színészi teljesítményükkel tűntek ki: a már említett David Beckham, John F. Kennedy Jr. és Adam Levine.

A Transindex is minden évben elszórakozik azon, hogy a People mintájára kiválasztja a legszexibb férfit, aki szerintünk kitűnt. Idén - még - nem döntöttünk. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS