2022. január 20. csütörtökFábián, Sebestyén
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Marosvásárhelyen van Európa legjobb szállodai vendéglője

2017. november 01. 12:16, utolsó frissítés: 13:26

Két díjat is kapott a marosvásárhelyi Hotel Privo a bakoki Haute Grandeur Global Hotel & Spa Awardson. Amellett, hogy megválasztották Európa legjobb szállodai vendéglőjének, megkapta a legjobb romániai kulináris élmény díját is a gálán. Mindkét gasztronómiai elismerés Henrik Sebok konyhafőnök, Adrian Florescu séf és csapatuk elismerése.


A hotel honlapja szerint 180 fős vendéglő áll a vendégek és a különböző rendezvények résztvevőinek a rendelkezésére. A nemzetközi konyha legjobbjait találhatják meg az ínyencek az à la carte menüben. Emellett heti menüjük is van, amelyben például olyan újdonságokat lehet megkóstolni, mint kacsamell vörösáfonya-szósszal.Egyébként nem az első eset, hogy a Hotel Privo nemzetközi elismerést kapott, a Dózsa György utcában található szálloda kifejezetten gyűjti a díjakat.

A Hotel Privo 2014 júniusában nyílt meg az 1910-ben szecessziós stílusban épült Csonka-villa mintegy kiegészítéseként. A negyvenszobás modern épületet úgy tervezték, hogy minden szobájából rálátás nyíljon a Csiszár Lajos műépítész által megálmodott hatszobás szecessziós villára.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS