2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Tizenöt évesek mímeltek orális szexet egy kolozsvári gólyabálon

2017. október 25. 12:05, utolsó frissítés: 12:18

Nagy felháborodást váltott ki az a videofelvétel és azok a fényképek, amelyek egy kolozsvári gólyabál rendezvényéről kerültek fel a Facebookra.

A felvételek a Kolozsvári Augustin Maior Technikai Kommunikációs Líceum gólyabálján készültek és a iskola 15 éves diákjai láthatóak rajta, amint orális szexet mímelnek, számolt be a cluju.ro .A gólyabál egyik próbája az volt, hogy az iskola fiú diákjai egy banánt szorítottak a lábuk közé, amelyet lány partnerüknek kellett elfogyasztania.

A Kolozs Megyei Tanfelügyelőség és az iskola igazgatója, Roşca Angela Doina is azt állítja, hogy az iskola nem szervezett ilyen eseményt, sem az iskolában, sem az iskolán kívül, valamint az iskola tanárai sem vettek részt ezen a rendezvényen. Sajtóinformációk szerint a gólyabált egy kolozsvári klubban rendezték.

A Kolozs Megyei Tanfelügyelőség felhívta az iskola vezetőségének a figyelmét, hogy az oktatási intézmények vezetőinek az a kötelességük, hogy ellenőrizzék az iskolai események lebonyolításával kapcsolatos minden szempontot az esemény jóváhagyása előtt. (hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS