2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Már nem a Gangnam Style a Youtube legnézettebb videója

2017. július 11. 14:06, utolsó frissítés: 14:20

És nem is az idei nyár gigaslágere Luis Fonsitól, a Despacito, hanem Wiz Khalifa és Charlie Puth 2015-ös slágere, a See You Again. A dal egyébként a Furious 7 (Halálos iramban 7.) című film betétdala, és feltűnik benne az autóbalesetben elhunyt Paul Walker is.A Mashable cikke szerint Psy 2012-es táncikálós dalát, ami elsőként érte el a Youtube-on az 1 milliárdos álomhatárt, eddig 2,894 milliárd ember látta, míg az első helyet átvevő slágert eddig bő egy millióval többen.

Bár a See You Again trónolása csak nagyon ideiglenesnek látszik, mert a Despacito nézettsége már most megközelítette, és ha a lendületét is figyelembe vesszük, akkor valószínűleg nem kell sok időnek eltelnie ahhoz, hogy átvegye Wiz Khalifa slágerétől az első helyet. A Despacito nézettsége jelenleg 2,484 milliárdnál tart, amivel máris az ötödik a Youtube örökranglistáján.Jelenleg Justin Bieber 2015-ös Sorry című slágere a 3. 2,635 milliárd nézővel, míg Mark Ronson Bruno Marssal közösen készített Uptown Funk-ja van a 4. helyen 2,550 milliárdos nézettséggel.

De ahogyan a Mashable is megjegyzi, sem a See You Againnek, sem a következő Despacitónak nincs olyan kulturális hatása, mint a Gangnam Style-nak, ami csatlakozott a Macarenat és a Y.M.C.A.-t is tartalmazó elitcsoporthoz. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS