2024. február 27. keddÁkos, Bátor
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Karácsonyi cipősdoboz akciót szervez a Petry és a marosvásárhelyi Sapientia

2016. december 06. 13:13, utolsó frissítés: 2016. december 15. 09:48

A Petry hús- és hentesáru valamint a Sapientia EMTE Marosvásárhelyi Karának Kommunikáció és Közkapcsolatok Szak hallgatói idén is megszervezi a Cipősdoboz akciót november 28. és december 19. között.


Aki szeretne segíteni, nincs más dolga, mint egy cipősdobozba belepakolni a gyerekeknek örömet okozó tárgyakat, majd gondosan becsomagolni a dobozt. A doboz tartalmazhat játékokat (kisautó, baba, plüssállat, társasjáték, világító vagy hangot adó játék (elemmel!)), iskolai eszközöket (tollak, tolltartó, színes ceruzák, számológép, zsírkréta, kifestő, jegyzettömb), higiéniai eszközöket (fogkefe, fogkrém, szappan, fésű), illetve egyéb tárgyakat (például CD, DVD, puzzle, legó, kis képeskönyv, meséskönyv, cukorka, nyalóka, játék ékszer, óra).

A dobozba ne kerüljenek agyonhasznált játékok, ruhák, agresszivitásra késztető képek, játékok (játékpisztoly, kés), konzervek, romlandó ételek, gyümölcsök, folyékony dolgok (sampon, testápoló), gyógyszerek, törékeny tárgyak (tükör, porcelánbaba) illetve semmilyen alkohol tartalmú ital.Aki szeretné szebbé tenni legalább egy gyermek karácsonyát, családjával, barátaival, osztálytársaival vagy munkahelyi közösségével együtt töltsön meg egy vagy több cipősdobozt ajándékokkal és szeretettel, ezt pedig juttassa el a legközelebbi PETRY üzletbe - áll a felhívásban. Az ajándék célba éréséről a Petry cég munkatársai gondoskodnak. Bővebb információkért érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: petry.sapientia.team@gmail.com. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS