2021. január 20. szerdaFábián, Sebestyén
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Lezárult a jelentkezés, 31 lovas indul a Székely Vágtán

2016. július 02. 10:19, utolsó frissítés: 10:19

Július elsején zárult a jelentkezés a Székely Vágtára, az idei versenyen 31 lovas áll rajthoz, ebből 15-en a Székely Vágta futamon, 16-an pedig a Góbé Futamon indulnak. Kovászna megyéből összesen 20 lovas, Hargita megyéből 8 lovas, Maros megyéből pedig 3 lovas próbálja ki magát a galoppversenyen.
Rutinos és új lovasok is versenyeznek a Székely Vágtán, Farkaslaka, Gyergyóremete, Nyárádszereda, Szörcse, Vajdaszentivány és Zetelaka azonban először küldenek lovast a lovaseseményre. Idén is nyeregbe ülnek a korábbi évek dobogós lovasai, ezért minden bizonnyal izgalmas futamoknak nézünk elébe a galoppverseny idei kiadásán is.

A Székely Vágta futamán induló települések: Árkos, Gyergyószárhegy, Gyergyószentmiklós, Kézdivásárhely, Kilyén, Kovászna, Lemhény, Maksa , Marosvásárhely, Mikóújfalu, Nyújtód, Réty, Sepsiszentgyörgy, Székelyudvarhely és Szotyor.

A Góbé Futamon induló települések: Barátos, Barót, Csíklázárfalva, Farkaslaka, Gyergyóremete, Gyergyószentmiklós, Kézdivásárhely, Nyárádszereda, Nyújtód, Sepsikőröspatak, Sepsiszentgyörgy, Szotyor, Szörcse, Vajdaszentivány, Zágon és Zetelaka.Buszjáratok a Vágtára Sepsiszentgyörgyről

A rendezvény ideje alatt egész napos járatot biztosítanak (megállók: Népművészeti Iskola-Központi Református Templom-Söröző-Állomás épülete) Sepsiszentgyörgy és az Óriáspince-tető között a következőképpen:
- péntek, július 8.: indulás 18:00-tól minden órában, visszafele 21:00 – 23:00.
- szombat és vasárnap, július 9. és 10.: indulás 9:00-től minden órában, visszafele 12:00 – 00:00.

A buszjegy a járművezetőtől vásárolható meg, ára 4 lej.

A Székely Vágta partnerei, a Transilvania Tourist Service és a DER Touristik csoport felajánlásából 500 euró értékű csomagot sorsolnak ki a tombolát vásárlók között. Az utazás időpontja 2016. szeptember 16-19., 3 éjszaka, a szállás az Ibis Budapest Centrum 3* hotelben lesz. A nyereményben szerepel még egy 72 órás Budapest Card két fő részére, 2 órás vacsorával egybekötött hajókirándulás a Dunán, valamint 2 darab hétvégi belépőjegy a Nemzeti Vágtára.

A rendezvény programját az Időgépre kattintva böngészhetitek. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS