2020. szeptember 27. vasárnapAdalbert
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Spoilerveszély: a Trónok harca sorozat beelőzi a könyveket

2015. március 24. 14:02, utolsó frissítés: 14:10

Tegnap hivatalosan is bejelentették a Trónok harca sorozat készítői, hogy a tévénézők előbb láthatják majd a sztori befejezését, mint George R. R. Martin befejezné A tűz és jég dala regényeket. Dan Weiss és David Benioff Oxfordban beszéltek erről, ahol a közelgő 5. évadot népszerűsítették.

A készítők elmondták, már előre megbeszélték Martinnal, hogy adott esetben eltérnek a regény sztorijától, de a regény és a tévésorozat is hasonlóképpen fejeződik majd be. Arról már az 5. évad hivatalos promóciós anyagainak a megjelenése után is voltak hírek, hogy a tévésorozat megelőzheti a regényeket, de a tegnap oxfordi bejelentéssel hivatalossá vált.

"A shownak mennie kell tovább" - nyilatkozták a készítők.Martin korábbi nyilatkozata alapján is sejteni lehetett, hogy a tévésorozat beelőzi könyveket. Állítása szerint az 5. évad mindenkit meg fog lepni. Vérfürdő lesz, és még azok a karakterek sem lesznek biztonságban, akik a regénysorozatban túlélték a megpróbáltatásokat. "Érdemes felkészülni a legrosszabbra. A sorozat készítői még jobban szeretik a vér szagát, mint én" - nyilatkozta Martin. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS