2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Schumacher túl van az életveszélyen?

2014. január 04. 14:26, utolsó frissítés: 17:47

UPDATE: „Michael állapota továbbra is válságos, de stabil. Fontos kihangsúlyozni, hogy az egészségéről csak az orvosai vagy az ügynöke tájékoztatnak, minden más információ csupán spekuláció. A családot kizárólag Michael egészségi állapota érdekli” - írta hivatalos közleményében Sabine Kehm, a kómában fekvő Michael Schumacher ügynöke szombaton, és hozzátette, hétfő előtt nem várható újabb sajtótájékoztató a kómában fekvő hétszeres F1-világbajnok állapotáról.

Kehm közleményével egy korábbi lapértesülésre reagált, amely Schumacher javulásáról adott hírt.


Michael Schumacher már nincs életveszélyben - állítja a versenyző egyik barátja, a korábban maga is F1-versenyző Philippe Streiff, aki pénteken járt a kórházban, hogy beszéljen Schumacher kezelőorvosaival.

Streiff a Telegraphnak azt nyilatkozta, "Gérard Saillant azt mondta nekem, hogy Schumacher állapota komoly, de életveszélyről már nincs szó". A kórház mindezt egyelőre nem erősítette meg, legutóbb december 31-én tartottak sajtótájékoztatót, amikor elmondták, kicsit javult Schumacher állapota. Az egykori pilóta menedzsere pedig azt mondta, hétfő előtt biztosan nem tartanak sajtótájékoztatót.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok hatodik napja fekszik a grenoble-i klinikán, miután vasárnap súlyos síbalesetet szenvedett Méribelnél, ahol eredetileg a születésnapját ünnepelte volna családjával és barátaival. Schumacher pénteken töltötte be 45. életévét. (hvg)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS