2021. szeptember 24. péntekGellért, Mercédesz
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Ingyen kipróbálható a most elkészült sugásfürdői erdei kalandpark

2013. október 23. 15:07, utolsó frissítés: 15:10

Szombaton, október 26-án, délelőtt 11 és délután 17 óra között első alkalommal nyílik lehetőség az 5-10 év közötti gyerekek számára ingyenesen kipróbálni a vadonatúj erdei kalandparkot, amely a héten készült el - áll Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala közleményében. A fent említett időpontban csak a gyerekek próbálhatják ki a kötélpályát. A kalandpark hozzávetőlegesen 10 elemet tartalmaz, különböző nehézségi fokozatokkal, az érdeklődőket felkészült szakemberek várják.
Sugásfürdőn ugyancsak nemrégiben készült el a 12 méter magas és 9 méter széles műfal, 16 útvonallal, több mint 450 fogással. Szintén szeptemberben adták át a speciális, erre a célra kifejlesztett, kvarchomokkal megszórt műfüves borítású teniszpályát is.

Az újjáépülő üdülőtelep nemcsak az extrém sportok kedvelőinek kedvez, a felújított, harminc fős befogadóképességű sugásfürdői kezelőközpontban a vendégek hideg és melegvizes medencékben, törökfürdőben, finn szaunákban és edzőteremben kapcsolódhatnak ki, töltődhetnek fel. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS