2024. április 18. csütörtök
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Szájhigéniai előadással és szülészetlátogatással vár a héten a CsAkEgy

2013. április 17. 15:50, utolsó frissítés: 2013. április 19. 11:35

Két újabb rendezvénnyel is várja a Csíki Anyák Egyesülete az érdeklődőket a héten, április 18-án, csütörtök a Szülők iskolája előadássorozat keretében a szájhigiéniáról beszélnek majd, míg április 20-án, szombaton szülészet és szülőszoba látogatásra lehet menni.


Április 18-án, csütörtökön 18:30 órától Tőkés Tímea fogorvos tart előadást Szájhigiénia gyermekeknek, várandósoknak és felnőtteknek címmel. A résztvevők többek közt megtudhatják, hogy mi a helyes szájhigiénia a várandósság ideje alatt és után, illetve arra is választ kaphatnak hogyan, és mikortól ápoljuk a babafogakat, milyen gyakran látogassunk el a fogorvoshoz. Az előadás helyszíne a Hargita Megyei Kulturális Központ alagsori terme, a belépés díjtalan.

Április 20-án, szombaton 10 órától szervezi meg a CsAkEgy a csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházzal partnerségben a 10. szülészet és szülőszobák látogatását. Az eseményen Kiss Gyöngyi osztályvezető főnővér vezeti körbe az érdeklődőket. Találkozás 9:50-kor lesz a büfé előtt, jelentkezni az info@csikianyak.ma címen lehet. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS