2020. október 21. szerdaOrsolya
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Tiltakozás a nők elleni erőszakkal szemben: a kolozsvári Életfa is csatlakozik

2013. február 13. 15:26, utolsó frissítés: 2013. február 14. 15:43

A kolozsvári Életfa Családsegítő Egyesület is csatlakozik a nők elleni erőszakos cselekedetekkel szembeni tiltakozáshoz. Február 14-én, a Kismamaklub találkozóját a témához illő beszélgetéssel kezdik, Kádár Melinda pszichológus irányításával. Február 18-án, hétfőn pedig 16.30 órától filmvetítéssel egybekötött előadásra várnak mindenkit, A kiszolgáltatottságtól a kihasználásig címmel. Meghívottjuk László Éva pszichológus, kutató, egyetemi tanársegéd. Az előadás keretében levetítik Felméri Cecília és Bálint Arthur Eladó remények című filmjét, amelyet a Partnerség az Egyenlőségért Központ megbízásából készítettek, témája a szexuális kihasználás.

Aki részt szeretne venni az eseményen, annak előre jelentkeznie kell az ilona.deme@gmail.com e-mail címen. A rendezvény helyszíne ezúttal az Evangélikus-Lutheránus Püspökség Reményik Sándor Galériája (Kolozsvár, 1989 December 21. u. 1. szám) lesz.

Február 14-én a One Billion Rising kampány keretében 196 országban szerveznek táncos villámcsődületet, köztük Romániában is: Bukarestben, Sepsiszentgyörgyön és Temesváron. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS