2020. szeptember 25. péntekEufrozina, Kende
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Valóban csak eltátogta az amerikai himnuszt Beyoncé

2013. február 02. 11:37, utolsó frissítés: 11:37

Kisebb belpolitikai botrányt okozott Amerikában, amikor egy nappal Barack Obama újbóli beiktatása után olyan hírek jelentek meg a sajtóban, hogy Beyoncé az eseményen felvételről énekelte a himnuszt.

Az énekesnő azóta nem szólalt meg az ügyben, egészen mostanáig: csütörtökön sajtótájékoztatón állt a nyilvánosság elé, ugyanis a vasárnapi Super Bowl félidejében ő fog majd énekelni. Beyoncé azonban pontosan tudta, mire lesznek kíváncsiak az újságírók, úgyhogy kezdésként kíséret nélkül, hibátlanul elénekelte a Star-Spangled Bannert, majd elmondta, miért tátogott a beiktatáskor: "Perfekcionista vagyok, és addig gyakorlok, amíg bele nem döglök. Most viszont nem volt időm együtt próbálni a zenekarral, és ezen kívül az időjárás, a késés, és az, hogy nem volt rendes beállás, mind azt eredményezték, hogy nem akartam vállalni ezt a kockázatot" - mondta az énekesnő.

"A Super Bowlon viszont abszolút élőben fogok énekelni, rendesen próbáltunk is, úgyhogy énekelek, mert erre születtem" - folytatta Beyoncé. A Super Bowlt február 3-án, vasárnap rendezik New Orleansben. (quart.hu)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS