2022. január 20. csütörtökFábián, Sebestyén
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Kutatók: a méret márpedig számít

2012. november 13. 13:40, utolsó frissítés: 14:19

A kutatók megerősítették a férfiak egyik legnagyobb félelmét: bebizonyították, hogy a szexben igenis számít a pénisz mérete.


A Journal of Sexual Medicine szakfolyóiratban közzétett tanulmány következtetése, hogy a rendszeres hüvelyi orgazmust megélő nők könnyebben jutnak el az orgazmusig, ha nagyobb a férfi pénisze - írja a Daily Mail.

Stuart Brody, a West Scotland University pszichológusa által vezetett kutatásban 323 nőt kérdeztek meg szexuális tapasztalataikról, és arról, hogy szerintük mennyire fontos az orgazmus elérésében a pénisz hossza. A felmérésben a 14,9-15,5 cm közötti pénisz számított átlagos hosszúságúnak, s arról kérdezték a nőket, hogy az átlagnál nagyobb vagy kisebb mérettel rendelkező partnerrel értek el több orgazmust.

Az egy hónapon belül több hüvelyi orgazmust megélő nők beszámolói alapján a kutatók arra jutottak, hogy ez a nagyobb pénisznek tudható be.

Ennek - legalábbis részben -, az lehet az oka, hogy egy nagyobb pénisz nagyobb felületen tudja stimulálni a vaginát. A társadalomban élő sztereotípiák valójában eltúlozzák, hogy a férfiak mennyit szorongnak a méreteik miatt, de tény, hogy sok nőnek valóban számít a méret - magyarázta Stuart Brody. (mediafax)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS