2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Sportolást népszerűsítő projektet hirdet a KMDSZ

2012. szeptember 24. 11:36, utolsó frissítés: 11:36

Lehet jelentkezni a Kolozsvári Magyar Diákszövetségnél a ”Focus on Sports” sportolást népszerűsítő projektben való részvételre. 18 és 30 év közötti romániai fiatalok jelentkezését várják. A projektet az Európai Unió Fiatalok Lendületben (Youht in Action) 1.1-es diákcsere program támogatja.

A pályázatot a magyarországi Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú kft.-vel partnerségben hirdetik meg. A két ország fiataljai olyan vitatémákat fognak kidolgozni, mint pl. miként lehet a sportolási lehetőségeket bővíteni és népszerűsíteni az egyetemi kampuszok területein.

A résztvevőknek lehetőségük nyílik egy multikulturális környezetben projektmenedzsment, PR, kommunikáció, média, konfliktusmenedzsment, stb. témában új információkat szerezni és egymás tapasztalatait átbeszélni. A programban résztvevők Youthpass bizonyítványt kapnak a projekt végeztével.

A jelentkezéshez szükséges önéletrajzokat az office@kmdsz.ro e-mail címre kell beküldeni szeptember 28-ig. A projekt október 1. és október 15. között zajlik. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS