2021. október 18. hétfőLukács
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Steven Seagal a maffia áldozata?

2003. február 13. 11:45, utolsó frissítés: 11:45

Az ismert filmszínész Steven Seagal azt állította, hogy a Gambino család két tagja megfenyegette õt, hogyha nem velük forgat filmet, akkor megölik. Anthony "Sonny" Ciccionét és Primo Cassarinót azzal vádolják, hogy több százezer dollárt próbáltak kizsarolni Seagalból, miután az szakított a korábbi üzlettársával, a Gambinokkal kapcsolatban álló Julius Nassóval.


Az ügyészek szerint Nasso a Gambinók segítségével szerette volna elérni, hogy az Úszó erõd, és más sikeres akciófilmek fõszereplõje vele folytassa a munkát. Seagal azt állítja, hogy Ciccione felkereste õt, mondván a színész nem rendezte tartozását Nasso felé. Az ügyészek szerint sikerült lehallgatni egy beszélgetést, amelyben Nasso parancsot kap arra, hogy filmenként 150 ezer dollárt követeljen a színésztõl.
A gyanúsítottak ügyvédje Seagalt korábban "beteges hazudozónak" nevezte, a keddi tárgyaláson pedig megkérdezte a színészt: igaz-e, hogy egyszer rá akart venni egy CIA-ügynököt valakinek a megölésére. Seagal ezt "õrültségnek" nevezte, s közölte, hogy e perben nem õ a vádlott. "A filmekben kemény akcióhõsöket játszom, de nekem is vannak érzéseim. Áldozat vagyok. Egyrészt megzsaroltak, másrészt a hírnevemet is be akarják mocskolni." Seagal azt mondta, hogy azért nem fordult a hatóságokhoz, mert nem látta értelmét. Hozzátette, hogy ismertsége miatt úgysem vehetett volna részt a tanúvédelmi programban. (index)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS