2020. aug. 5. szerdaKrisztina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Zsírleszívást kapott ajándékba a brit Barbie hétéves lánya

2012. január 04. 11:17, utolsó frissítés: 11:17

Édesanyja szerint sikított örömében hétéves kislánya, amikor meglátta karácsonyi ajándékát, egy hétezer font értékű, zsírleszívásra szóló kupont. Az 51 éves nő úgy látja, hogy semmi gond nincs a meglepetéssel, amely majd „jól jöhet később”.

Emberi Barbieként emlegetik az 51 éves brit nőt, aki nem bír leállni a plasztikai műtétekkel, és hasonló mentalitásra neveli a kislányát, Poppy-t is.

Egyébként nem ez volt az első ilyen meglepetés számára: legutóbbi születésnapján kupont kapott, azt mellnagyobbításra használhatja majd. Poppy állítólag könyörgött az utalványért, de édesanyja igyekezett mindenkit megnyugtatni: csak akkor feküdhet majd kés alá gyermeke, ha elmúlt 16 éves. Ha pedig esetleg természetes úton nőnek szép mellei, a kupont felhasználhatja másra – tette hozzá.Anyukája szerint a kuponok befektetések a jövőbe, akárcsak a tanulására költött pénz. Lánya ugyanis állandóan a műtétekről kérdezi, és szeretne majd később ő is csinos lenni. Az 51 éves Sarah Burge eddig félmillió fontot költött a saját műtéteire, és feltett szándéka, hogy modellt csinál lányából – olvasható a brit The Daily Mail cikkében.

Poppynak három testvére van, ők idősebbek, és túlestek életük első botoxkezelésén, sőt, már a plasztikai műtéteket tervezgetik. Anyukájuk 51. születésnapjára 51 ezer font értékben ajándékozta meg magát arcfeszesítéssel, mellimplantátummal és zsírleszívással. (hvg)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS