2024. április 16. kedd
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A Csíki Anyák Egyesülete novemberi programjai: dúlaképző és mese-pályázat

2011. november 04. 12:52, utolsó frissítés: 12:52

A Csíki Anyák Egyesülete a Szülők Iskolája programsorozat keretén belül november 4.-e és 6.-a között dúlaképzést szervez a Dona International nemzetközi dúlaképző akkreditált oktatója, Dézsi Réka édesanya, szülésznő és dúla vezetésével.


A képzés helyszíne a Megyei Tanács csíksomlyói Multifunkcionális Központja. A dúlaképző egy húsz órás felkészítő tanfolyam, ahol a résztvevők elsajátíthatják a szüléskisérés alapjait, megismerkedhetnek a legalapvetőbb segítési módozatokkal és betekintést nyerhetnek a szülés-kísérés munkájába. A képzésre a jelentkezés már lezárul.

A Szülők Iskolája programsorozat keretén belül november 8.-án 17.30-tól a Hargita Megye Kulturális Központ alagsorának előadótermében egy újabb előadással egybekötött beszélgetést szervez, ezúttal Becze Zsuzsa fejlesztőpedagógus, és Kristóf Károly gyógypedagógus fognak beszélni "Dióhéjban a tanulási zavarokról”.

2011. szeptember 30-án, a Magyar Népmese Napján tett közzé egy pályázatot a CsakEgy Csíki-medencében tanuló kisiskolások (I.-IV. osztályos tanulók) számára Böngésző játék címmel, amelynek célja az olvasás népszerűsítése.

A www.csikianyak.ma honlapon megtalálható a játék második fordulójának meséje és a hozzá kapcsolódó feladatsor is. Ebben a fordulóban Bechstein Az öregember, akinek nem volt szíve meséje alapján játszhatnak a gyerekek. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS