2022. január 20. csütörtökFábián, Sebestyén
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Van összefüggés az ujjak hossza és a pénisz mérete között

2011. július 05. 11:23, utolsó frissítés: 19:14

Minél kisebb a mutató- és a gyűrűsujj hossza közötti különbség, annál nagyobb az esélye annak, hogy a férfi nagy pénisszel rendelkezik – derül az Asian Journal of Andrologyban közétett tanulmányból. A Live Science rögtön gratulált is azoknak a férfiaknak, akiknek a mutatóujjuk ugyanolyan hosszú, mint a gyűrűsujjuk, mondván, hogy kétségkívül nagy méretet rejt a nadrágjuk.


A felmérések kimutatták, hogy a férfi ujjak hosszúsága sok mindent elárul a megbetegedések kockázatairól, hormonális zavarokról vagy rendellenességekről. Korábban azt is bebizonyították, hogy valóban van összefüggés az ujjak hosszúsága és a sperma mennyiség között is.

Dél- koreai kutatók 144 olyan önkéntest vizsgáltak meg, akik korábban semmilyen urológiai beavatkozáson, illetve műtéten nem estek át. A méréseket az érzéstelenítő hatása alatt álló férfiakon végezték el.

A kutatók csak találgatni tudnak, hogy milyen genetikai összefüggések lehetnek az ujjhosszak és a pénisz nagysága között, de a tanulmány hasznos lehet a betegségek előrejelzése és megelőzése szempontjából. (realitatea.net)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS