2024. április 18. csütörtök
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Bolhapiac és jótékonysági gyűjtés lesz szombaton Kézdin

2011. június 10. 11:53, utolsó frissítés: 11:53

Féléves szünet után újraindul a bolhapiac Kézdivásárhelyen a sportiroda szervezésében. Szombaton délelőtt 10 órától a sportcsarnokban nyílik meg a vásár, ahol használt vagy éppen új ruhákat, könyveket, régiségeket, háztartási gépeket, kerékpárokat is lehet vásárolni. Az eladók a következő számon vagy email-címen foglalhatnak asztalt: 0730-600286, kocsiszo@yahoo.com.


A bolhapiac keretében a Zöld Nap Egyesület ismét megszervezi a Ruhámat a ruhádért akciót. A cserebere-vásáron lehetőség nyílik használt és új tárgyak elcserélésére.

A ruhák cseréjét praktikusan és egyszerűen bonyolítják le a szervezet önkéntesei: a hozott ruhákat érkezéskor átnézik és értékelik, majd ez alapján a vásárlók Zöld Napos érmét kapnak a kezükbe. Az érdeklődök végigturkálják a börze kínálatát, aztán a kiválasztott darabokkal a „kasszához” állnak: az érmék leadásával annyi cuccot vihetnek, amennyit hoztak.

Azok a személyek, akik nem szeretnének adni, cserélni, elhozhatják használt ruháikat, játékukat, tárgyakat és felajánlhatják rászorulók számára. Ezeket a csomagokat a Zöld Nap Egyesület csapata továbbítani fogja a nehéz körülmények között élőknek. (hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS