2020. aug. 6. csütörtökBerta
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Elindult Oprah Winfrey saját televíziós csatornája

2011. január 03. 10:11, utolsó frissítés: 10:11

Elhúzódó előkészületek után megkezdte a sugárzást Oprah Winfrey televíziós műsorvezető saját csatornája, az OWN, amely máris 80 millió háztartásban érhető el az Egyesült Államokban.

"Igen, végre tényleg adásban vagyunk" - mondta a világ legbefolyásosabb női között emlegetett tévés díva szombaton, amikor a csatorna megkezdte működését. "Különleges nap ez az életemben, veletek együtt új fejezetet nyitni" - jegyezte meg a nézőkhöz szólva.

Az OWN - Oprah Winfrey Network - a nap 24 órájában sugároz műsorokat, a program a remények szerint "inspirál és reményt ad" majd a nézőknek - fogalmazott előzőleg Winfrey, aki mindezt elsősorban egészségügyi-, pszichológiai-, pénzügyi- és főzőműsorokkal kívánja megvalósítani.

Noha a műsorvezető a szórakoztatóipar leggazdagabb és legbefolyásosabb emberei közé tartozik, szakemberek nincsenek meggyőződve arról, hogy az OWN ugyanolyan sikeres lesz, mint Oprah Winfrey évek óta futó beszélgetős műsora az ABC csatornán.

"Oprah neve sokat nyom a latban, de igen nehéz megváltoztatni a tévénézők szokásait, és új csatornára szoktatni őket" - mondta Derek Baine tanácsadó. A nézettség növelésére a műsorvezetőnek sikerült megnyernie II. Erzsébet brit királynő ex-menyét, Sarah Fergusont, valamint Shania Twain Grammy-díjas énekesnőt is. (mti/afp/ap)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS