2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Vogue toplista: Beyoncé, Madonna és Angelina Jolie az élen

2009. december 23. 10:34, utolsó frissítés: 10:34

Beyoncé, Madonna, Angelina Jolie, Nicole Kidman és Jennifer Lopez is ötöst kapott öltözködésére a Vogue magazintól idén. A világ legbefolyásosabb divatmagazinja 58 nyolc ismert nőt vett fel stíluslistájára, amelyen énekesnők, színésznők, modellek, first ladyk és koronás fők is helyet kaptak.

Szexis, mégis stílusos öltözködése miatt a legjobban öltözöttek között szerepel Eva Mendes színésznő, csakúgy mint Jessica Alba és Jennifer Lopez. Kifogástalan és lenyűgöző megjelenéséért került az "ötvennyolcak" közé Sienna Miller, Kate Bosworth, Charlize Theron, Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman, Marion Cotillard vagy éppen Demi Moore.

Az elegancia és a stílus vegyítését emelték ki Madonna és Kyle Minogue esetében is, akiket ruha- és tervezőválasztásuk miatt dicsért a Vogue. Penelopé Cruz és Paz Vega spanyol színésznők esetében az esztétikumot és a jó ízlést emelték ki.

Eredetiségben Lady Gaga, Rihanna, Alice Dellal és Daphne Guiness járt élen 2009-ben. Természetessége és decenssége révén került a listára Rania jordán királyné, Letizia spanyol hercegné, Charlotte Casiraghi monacói hercegnő, illetve Michelle Obama amerikai és Carla Bruni-Sarkozy francia first lady. (mti/efe)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS