2024. március 4. hétfőKázmér
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Bolhapiac a környezettudatosság jegyében Kézdivásárhelyen

2009. november 19. 11:08, utolsó frissítés: 11:08

November 28-án, szombaton 10 órától bolhapiac és Cserebere vásár lesz a kézdivásárhelyi sportcsarnokban. A polgármesteri hivatal sportirodája, a Zöld Nap Egyesület, a Hobbi Cserebere Klub és a Szenkereszty Stephanie Egyesület által szervezett rendezvényen lehetőség adódik használt és új tárgyakat vásárolni, eladni, valamint elcserélni. A szervezők szerint a környezettudatos életmód része, hogy a sosem vagy ritkán használt, felesleges ruhadarabjainkat elcseréljük vagy a szegényeknek adományozzuk.


A hozott ruhákat érkezéskor a szervezők átnézik és értékelik, majd ez alapján a résztvevők egy Zöld Napos érmét kapnak a kezükbe. Az érdeklődök végigturkálják a börze kínálatát, aztán a kiválasztott darabokkal a „kasszához” állnak: az érmék leadásával annyi cuccot vihetnek, amennyit hoztak.

Azok a személyek, akik nem szeretnének adni, cserélni, elhozhatják használt ruháikat, játékukat, tárgyaikat és felajánlhatják rászorulók számára. Ezeket a csomagokat a Zöld Nap Egyesület csapata továbbítja a nehéz körülmények között élőknek. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS