2020. aug. 5. szerdaKrisztina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Belépő, szállás, kaja, költőpénz a Félszigetre: nyerj a Transindexen!

2007. június 05. 16:54, utolsó frissítés: 16:16

Akarod, hogy a havereid irigykedjenek, amikor kezet fogsz a Félsziget legnagyobb sztárjaival? Ha vállalod a kihívást, nevezz be a #b#FESZTivity#/b# romániai magyar valóságshowra!

Tíz játékos, négy hét, két VIP-belépő szállással, kajával, költőpénzzel a Félsziget Fesztivál 2007-re, és találkozás kedvenc fellépőddel: ez a FESZTivity romániai magyar valóságshow, amelyre június 19-ig te is jelentkezhetsz!


A játék menete:
a zsűri a jelentkezők közül kiválaszt öt lányt és öt fiút, ők versenyeznek négy fordulón keresztül a fődíjért. A verseny június 29-én indul, ekkor kapják meg a versenyzők az első feladatot, amelyet 24 óra alatt teljesíteniük kell. A próbák teljesítéséhez a versenyzőknek nem kell lakhelyükről elutazniuk, az eredményeket ők töltik fel a megadott netes felületre (ebben természetesen segítségükre leszünk). A fesztivitizők hetente újabb próbát kapnak.


Azt, hogy a következő fordulóba kik jutnak tovább, mindig a zsűri dönti el, de hetente lesz közönségszavazás is, amelynek nyertese Félsziget-hetijegyet kap. Sőt, a FESZTivity-oldal látogatóit is díjazzuk: a nap legjobb hozzászólását Félsziget-pólóval jutalmazzuk, a SANDS jóvoltából.


Mi kell a jelentkezéshez?

Jó, ha van (vagy tudsz kölcsönkérni) számítógéped, internet-elérésed (na ezt hogy kérsz kölcsön?), mobiltelefonod, digitális fényképezőgéped (vagy kamerás mobilod), számítógéphez csatlakoztatható mikrofonod vagy headseted, Yahoo Messengered.

Ezenkívül egy (vagy több) színes fotót (maximális méret 1 Mb) és az adataiddal kitöltött letölthető űrlapot várjuk a fesztivity@transindex.ro címre június 19-én éjfélig.


Június 22-én kiderül, ki lesz a tíz versenyző, és indulhat a játék!


>> Letöltöm az űrlapot >>

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS