2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Tudjuk, hol nyaralsz idén nyáron!

szerk. 2007. május 03. 13:49, utolsó frissítés: 13:43

Május 28-ig várjuk álmaid vakációjáról szóló, fiktív vagy valós sztorid. A legjobb írás szerzője #b#kétszemélyes utat nyer#/b# Olymposz Riviérára.


Van 600 új lejed, amit életed legjobb nyaralására költenél: megnéznéd a Machu Picchut. Elstoppolnál Szibérába. Körbebicikliznéd Romániát. Elgyalogolnál Párizsba. Vennél egy Márai-összest és elolvasnád. Befizetnél egy ejtőernyős ugrásra, esetleg szépségszalonban töltenél néhány napot. Vagy egyszerűen csak kiülnél a teraszra és addig söröznél, míg az utolsó bani is el nem fogy.

A történeted az ugyelet@transindex.ro címre várjuk május 28-ig. A témához (subject) pedig írd oda: nyaralás.


Engedd szabadjára a fantáziád: álmaid nyaráról szóló beszámolód fiktív is lehet, de valós sztorit sem utasítunk el. Egyedüli megkötésünk, hogy az út költségvetése megközelítőleg férjen bele a fejenkénti 600 lejes, illetve 180 eurós keretbe.Az általunk legjobbnak ítélt írás szerzője egyhetes utazást nyer az Olymposz Riviérára, két személy részére. Az Overland Travel által felajánlott, 360 euró értékű vakáció az utazást, illetve egy makrigialosi villa-apartmanban való szállást fedezi.A nyerteseknek lehetőségük van a kulturális kirándulások és a szórakozás mellett különféle szépészeti, regeneráló és vitalizáló wellness-programokon iks részt venni. Kipróbálhatják például a "Fiatalító Thalasso" fantázianevű kényeztető fövenyfürdőt, az olívaolajos kezeléseket, a különféle masszázsokat, a tengeri sólepárló vitalizáló hatását is.Az útra június 6-12 közt kerülne sor – hogyha az időpont nem felel meg a nyerteseknek, akkor ezen lehet változtatni. Megjegyzés: a wellness-programokat az ajándékcsomag nem tartalmazza, ezeken a nyertesek egyéni résztvevőkként vehetnek részt.


A szerkesztőségünkbe beküldött írások közül a legjobbakat közöljük!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS